Jäsenmaksut ja tanssikorttien hinnat

KEVÄT 2019

Kaikki maksut maksetaan seuran tilille: SP-Optia FI39 4600 2020 1155 17

   
Jäsenmaksu
30 €
Kannatusjäsenmaksu 10 €
Tanssikortti (10 harjoituskertaa), voim. 1 vuosi ostopäivästä. jäsenille  35 €
  ei jäsenille 50 €
  peruskurssi 40 €
Kausikortti   jäsenille 40 €
  ei jäsenille 55 €

Yhdistyksen järjestämille kursseille ja harjoituksiin osallistuminen ei edellytä jäseneksi liittymistä. Yhdistys tarjoaa kuitenkin jäsenilleen alennuksia tanssinohjausmaksuista, kustantaa osittain tai kokonaan jäsenille yhteisiä matkoja kantritapahtumiin ja tukee jäsenten kantritanssiharrastusta.

North-Hill Country Dancers -yhdistyksen jäsenyyttä voi anoa jokainen kantritanssin peruskurssin käynyt tai vastaavat taidot omaava henkilö vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella, josta ilmenee henkilötietojen lisäksi kuvaus kantritanssitaidoista. Voit halutessasi käyttää myös valmista jäsenhakemuspohjaa (Word-dokumentti, 20kt).

Kannatusjäsen on oikeutettu kaikkiin samoihin etuihin kuin varsinaiset jäsenet paitsi ei alennuksiin tanssikorteista. Kannatusjäsenyyttä voit hakea käyttämällä valmista kannatusjäsenhakemuspohjaa (Word-dokumentti, 20kt).

Jäsenhakemuksen voi jättää tanssitunnilla ohjaajalle tai hallituksen jäsenelle. Vaihtoehtoisesti sen voi myös lähettää hallituksen puheenjohtajalle Kaisa Karhulle sähköpostin liitetiedostona kaisa.nhcd@gmail.com.

powered by Softers